Even voorstellen

En zo is het gekomen

Robert Stoesser alias Clown GompyIk zal me even aan u voorstellen. Ik ben Robert Stoesser. Geboren in 1967 en woonachtig in Lelystad.

Als klein jochie ging ik met mijn ouders en mijn broer elk weekend en alle vakanties naar de camping. Camping Starnbosch in Dalfsen. En naarmate ik ouder werd ging mijn interesse steeds meer uit naar het assisteren van het rekreatieteam van deze camping. In de winter werden er door mij allerlei bosspelen bedacht. Dit gaf als resultaat een paar meter mappen met spelen waar menig recreatieleider momenteel nog jaloers op zou zijn.

 Na een aantal jaren was het zover dat ik die gehele organisatie overnam. Op het biljart ontstond met allerlei apparatuur de eerste disco en toen kwam het..... Bij de kinderdisco (het jaar 1982) trok ik een clownspak aan want ja, dat vinden kinderen leuk. Maar ik dus ook . Want bij menig programma onderdeel kwam dat clownspak terug. En ja met zo’n pak wil je meer. Je koopt eens een zakje modelleerballonnen en je blaast je een week helemaal suf (want hoe krijg je die dingen nou opgeblazen?). Ik ging een goochel-workshop volgen en kocht wat trucs. En zo groeide de act uit van Clown Gompy. De creatie van Clown Gompy doe ik nu al 26 jaar.

Clown Gompy vele jaren geledenAl snel werd de clown ook ontdekt als Playbackshow presentator en als opluistering bij diverse kinderevenementen. Maar de Clown (vanaf toen Gompy geheten) wilde "groeien". Gompy vond dat de kinderdisco show meer inhoud moest krijgen. Zo kwamen de eerste modelleerballonnen bij Gompy in zijn handen. Deze ballonnen werden, na vele uren oefenen, omgetoverd in de grappigste figuurtjes zoals hondjes, aapjes, papegaaien, konijntjes, beren, giraffen, schildpadjes, etc. Maar door de grote belangstelling voor "een ballonnetje voor de kinderen" ebde de oorspronkelijke kinderdisco weg.  

Zo ontstond er Gompy’s ballonnenshow met de kolderkar.
 Deze grappige clownskar werd gebouwd met een kleine geluidsinstallatie, toeters, bellen, een luchtpomp en effect verlichting.  

Hiermee ging Gompy als ballonnen clown op pad langs vele evenementen als braderieën, winkelcentra, e.d., om tussen het publiek in vele kleurrijke figuurballonnen uit te delen. (De kolderkar is uitgerust met droge accu's en is daardoor uitstekend geschikt in bijvoorbeeld een optocht of rondrit.)   

Maar ook hiermee was Clown Gompy niet snel tevreden hij wilde nog meer! Want, clown Gompy moest net zo goed kunnen goochelen als David Copperfield. Een trein laten verdwijnen werd niet toegestaan door de Nederlandse Spoorwegen dus besloot Gompy het te houden bij het laten verdwijnen van doekjes, verkleuren van veren, zelf vals geld drukken, knettergek pannenkoeken(nieuwe spelling) bakken, etc.  

Clown Gompy op een kinderverjaardagHieruit ontstond Gompy's kindershow. Een programma van ca. een uur waarbij de kinderen uitstekend worden vermaakt (en ook mogen meewerken) voor verjaardagsfeest, carnavals-, verenigings-, sinterklaas-, zwem- en weet niet wat voor feesten er nog meer bestaan.  

Gompy neemt je hierbij mee naar de dierentuin, laat van alles verdwijnen, kookt hele gekke gerechten, etc. En natuurlijk komen de kleurrijke ballonnen ook hierbij aan bod.  

Zo is clown Gompy voor al uw feestelijke (kinder)aangelegenheden de juiste clown met óf een kindershow óf een modelleer presentatie. Maar wat dacht u bijvoorbeeld van Gompy's ballonnenwedstrijd (ballonnen bedrukt met uw logo of tekst), Gompy's kinder knutsel dag en nog teveel mogelijkheden om op te noemen.

 

Clown Gompy
Harderwijkstraat 104
8244 DA Lelystad
tel: 06-53650383
E-mail: info@clowngompy.nl
Facebook
Site Links
Disclaimer
Privacy beleid
Algemene voorwaarden

 

Clown Gompy is een onderdeel van feestverzorging.com
Copyright © clowngompy.nl Alle rechten voorbehouden.